06 April 2016

Heavy cotton pun boleh

Tak sangka program sayang awak 200% tu menyebabkan ada dua tiga orang nak order beg heavy cotton pulak. Sebenarnya aku bagi beg heavy cotton kat kakak tu bukan tujuan promosi or marketing. Aku takut hadiah kerusi lipat yang aku bagi tu dia tak suka. So kalau tak suka kerusi lipat but i bet mesti dia suka punya lah, maybe dia akan suka kat beg handmade aku. Suprisingly akak tu suka dua-dua. Dan ramai pulak yang duk bertanya beg tu siapa yang bagi, sapa yang bagi. At the end kantoi aku yang buat. Ada dua tiga orang nak order sampai dua tiga beg sorang. Adoi.. bukan tak suka tapi tak cukup masa. Kalau terima berkurun baru siap.

Here contoh beg handmade yang aku bagi. Tapi color lain. Tak guna kain jeans sebab tahu bukan semua orang minat beg jeans. Yang ni kalau ada yang nak order either jeans or heavy cotton dialu-alukan sebab tak makan masa yang banyak. Seminggu boleh siap. Price pun murah sahaja. Sori pic terbalik. Malas adjust.


Luar heavy cotton dalam thick cotton. Measurement 9" width x 11"height x 3'. Besau. Muat letak purse, tab, powerbank, kunci kete dan segala mak nek. Akak tu pi letak botol air dia. Muat-muat je.

Beg ni aku buat untuk kakak aku. Dah berkurun mintaknya. Dari last year lagi kalau tak silap. Post kat ig dah ada orang nak tempah. Repeat customer. Walaupun dah tulis tempahan ditutup sehingga diberitahu tapi sebab repeat customer, kawan-kawan memang tak sampai hati nak tolak.. Rasanya order tak akan di open-open kot buat masa sekarang. Kekangan masa sesangat. Serius aku memang tak leh nak catch up. Masih banyak order yang pending. Yang dah accept tu tak tahu bila nak siapnya tu.

Bahagian tapak memang besar. Puas hati kalau nak letak bekal for travelling.

Beg yang aku buat kalau tak ada zip memang korang boleh terbalikkan depan belakang. Automaticly korang ada dua beg. Jimat kan... Tak suka beg jeans boleh guna kain corak bahagian luar. Tak nak beg kotor boleh guna jeans bahagian luar. Up to you... 

2 comments:

Momma AA said...

beg yg azi buat utk kakak azi tu cantik.... kalo yg camtu bape harganya azi?

Azi Azidah said...

MOMMA AA RM25

 
Copyright by Aziazidah