11 May 2016

Redeem kali kedua di AIP Online Survey dapat Baucer Giant RM20

Hiks... Asyik cerita pasal survey and redeem je pulak kan. I is malas nak taip pasal kehidupan. Rasa dari dulu pun sama je. Bangun pagi, masak bf, siapkan anak ke sekolah, pergi opis, balik dari opis as usual kembali menguruskan hal rumah dan tangga. Gitulah ulang alik ceritanya setiap hari. Nothing yang menarik nak distorykan. Dengar macam bosan eh. Tapi aku ok jer... Begitulah kehidupan mak mak. Masa dan life tertumpu pada anak dan suami. Untuk diri sendiri tolak ke tepi. ececeh...


Beberapa minggu yang lepas baucer yang aku redeem dari aip online survey dah selamat terima di tangan. Kali ni aku redeem baucer giant RM20. Kali pertama redeem baucer mcd. Boleh baca kat sini. Kali ni aku rasa better redeem aku amik baucer giant. Kalau dulu tak suka sangat ke giant tapi sekarang tengok giant putra height selalu buat offer dan barang pun quiet ok. Aku makin kerap pulak pergi kat sana. Lagi pun sebelum ni aku ada redeem jugak baucer giant dalam program survey yang lain. Ingat bolehlah combine nanti. Tapi tulah dah hampir dua bulan baucer yang di tunggu tak kunjung tiba lagi. Tipu ker....

0 Comment: