Surat-surat sofea

Ya allah lamanya dah tak update. Sebulan satu ye. Cerita raya... cerita raya... manaaa... 

Sori tak ada kekuatan lagi nak taip. Aku #teamrayakl. Jadi apa sangatlah nak cerita. Sembahyang raya, salam-salam, raya satu dua rumah, petang dah boleh lepak depan tv. Pakej tido sekali. Kah kah...

Bawah ni semua surat-surat yang sofea tulis kat sekolah mahu pun rumah. Sebelum hilang mari kita blogkan. Memang dia suka sangat tulis macam ni. Ada banyak lagi tapi yang ni je sempat tangkap. Anak uolls suka tak?...

So sweetttt...

Tak reti eja cikgu ye sofea...

Bagi kat diri sendiri. ^___^

Pandai sangat mama dia memasak. Sampai dua kali puji. hihi

Mama pun sayang sofea.... Muah muah...

Nampak sangat update asal boleh...

3 comments:

Cho Zila said...

yes .. akakpun penah buat cerita pasal tulisan anak2... bagi akak penting sebab nnt sama2 baca blog ngan anak2 mesti tergelak sama2... best...
rindu ngan zaman anak2 baru pandai menulis... macam2 ditulisnyer dan dia akan letak merata.... lani depa dah pandai sorok diarinyer...

Cho Zila said...

oppssss nak ucap terima kasih datang blog akak... dan nak cakap kena cuba naik LRTtu best juga sekali2 jadi cam pelancong...

Kakzakie Purvit said...

Betul Azi... masuk blog bila besar boleh refer balik bagi Sofea baca.
Naluri seorg anak belum matang luhur.

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY