07 December 2016

Tebus voucher aeon jusco dengan online survey

Baru-baru ni aku ada redeem voucher aeon jusco daripada jawab online survey.  Sebelum ni pernah tebus  voucher mcd dan voucher giant. Pernah jugak dapat cek. Cuma kali ni nak berubah ke aeon. Nak guna untuk beli barang sekolah sofea dan hakeem. 

Aku jawab online survey dari toluna, aiponline dan globaltestmarket. Antara ketiga-tiga online survey ni aku paling suka toluna survey. Sebab survey dia banyak yang sepadan dengan aku. Jadi cepat nak kumpul point dan tebus berbanding dua lagi online survey. Soalan dia jugak mudah dan tak berapa panjang. Paling lambat sekali nak dapat tebus ialah di aiponline. Walau pun point nak tebus dia tu sikit tapi susah nak dapat point. 

Baru-baru ni aku ada join satu lagi online survey tapi yang ni jarang ada survey. Belum dapat tebus lagi jadi tak leh nak cerita. Takut tipu ke apa. Just try dulu. 

Sebenarnya ada banyak lagi survey online lain tapi kebanyakannya kena tebus guna paypal. Aku tak reti paypal paypal ni. Nak kena masukkan no bank, no visa/mastercard..... Tak pandai. Kalau tak boleh dapat cash. Yang cek aku dapat dari globaltestmarket tu pun dah kena tebus pakai paypal sekarang. Inisiatifnya terpaksalah tebus voucher saja. 

kesabaran membuatkan hasil (^.^)

Dalam tangan sekarang ada rm100 voucher aeon. RM20 daripada aip online, RM20 daripada globaltestmarket dan RM60 daripada toluna.  Happy... 

3 Comment:

Loviey_Fiey said...

nak jugak.. piep1911@yahoo.com

Nora Karim said...

Alhamdulillah rezeki tu.. lepaslah nak buat tambah-tambah beli barang sekolah anak-anak... :D rindunya... lama tak singgah sini...

Husna Rahman said...

wah alhamdulillah rezeki tu..