24 January 2017

Refarm Kampar

Aku pergi refarm kampar ni tahun lepas. The exact time tak ingat. Belek-belek folder ternampak gambar-gambar kat refarm ni. Sebelum hilang dari radar baik di blog kan. 

Pergi refarm ni masa balik kampung. Melawat abang aku. Pergi dengan kakak dan anak-anak je. Laki tak ikut. 

Mari layan gambar-gambar disekitar refarm ni. 

 Pintu masuk. Sejujurnya aku tak ingat berapa bayaran yang dikenakan. Sebab dah lama sangat.





 Fokus utama adalah kolam mandi yang ada kat situ. Untuk keseronokan anak-anak. Bagi aku tempat ni biasa-biasa aje. Tapi bagi budak-budak seronoklah.








Inilah abang aku.

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai refarm kampar boleh baca di SINI. Aku totally lost info pasal refarm ni.

No comments:

 
Copyright by Aziazidah