Aktiviti taska

Airis duduk kat taska tiaf ni start umur dia lapan bulan. Sebelum tu aku jaga. Sekarang airis dah dua tahun tujuh bulan. Tahun depan dah nak masuk tadika walaupun baru tiga tahun ++. Pastinya tiaf lagi pilihan aku. Tak terfikir nak hantar area putrajaya atau tadika area rumah yang lain. 

Awal tahun hari tu masa nak daftar, bukanlah daftar apa cuma nak bayar yuran bulanan tu ustazah kata ada charge rm100 untuk aktiviti sepanjang tahun. Last year tak ada. Aku macam alamak tak de duit extra sebab dah budget cecukup tuk yuran tadika & pra hakeem dan yuran sekolah sofea. Terpaksa hutang dua hari. hahah... 

Setelah membayar rm100 inilah hasilnya aktiviti-aktiviti yang dibuat setiap hari airis ditaska. Gambar-gambar ni semua cikgu taska yang wasap. 

Terus gambar berdiri apatah diorang buat ni....



Ini aktiviti menampar belon dengan pinggan. Macam main badminton gitu.





Aktiviti mewarna guna water color.. 



Menampal...

Aktiviti merasa makanan masam, manis, pahit...




Banyak lagi aktiviti sebenarnya.. Belajar matching gambar, gosok gigi, buat aiskrim & etc.. Tapi banyak gambar yang sku dah delete space tak cukup.


No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY