18 January 2019

Hasil Survey Penghujung 2018

Entry macam ni insyaallah akan ada pada pada awal tahun dan pertengahan tahun sebab setahun aku akan redeem dua kali semua hasil survey. Satu masa raya dan satu lagi masa nak naik sekolah. Nak tengok performance. 


Hasil tahun lepas dapat RM 252.98... Tengok amaun yang RM tu jer. Aku dh convert dari $ (usd) dah tu. Dua kali transfer ke amaun bank setiap satu kena tolak RM3.00. Jadinya total bersih dapat RM 246.98 sahaja. Alhamdullillah rezeki buat beli baju sekolah anak-anak.
 
Semua ni hasil survey dari TOLUNA, YOUGOV, MOBROG dan GLOBALTESTMARKET.
 
Yang berminat boleh klik link setiap satu kat atas tu. Atau nak baca cash-cash yang telah aku redeem sebelum ni boleh klik kat label jana pendapatan sampingan kat tepi sidebar tu ye.

So siapa yang dah join? Dah dapat hasil ke?

No comments: