23 December 2011

Calling Calling free hot ticket giveaway Winner

Dah hampir seminggu dah aku post nama pemenang free hot ticket maxis giveaway. Tapi nampaknya masih ada dua orang pemenang yang senyap je sampai sekarang.

Hari tu kan aku mintak pemenang komen skit tanda diorang tahu nama diorang dah naik as a lucky winner. Daripada tujuh orang cuma lima orang je yang benar-benar alert.

Yang dua lagi tu tak nak hadiah ker? Kalau tak nak aku nak kasi kat orang lain je. Aku tunggu sehari dua lagi, kalau diorang masih membatu, aku ingat nak buat cabutan yang baru.

Ada tak saper-saper peserta ga yang betul-betul nak hot ticket maxis ni?

Ingat nak kasi kat yang betul-betul inginkan.... 

9 comments:

Ahmad Fazren said...

nak lahh . duet dah kering dah niee

mieraa mohamad said...

kita punye lah beriya mintak rezeki menyebelahi kita tapi orang tu macam xnk hadiah je. kasi saya je lah! dah lama benar henfon tak berkredit. hehe

ummi_norseha said...

sape yg xnak bg sylh...hi3
rezeki jgn di tolak.....

fiezahkecik said...

diaorang tak nak bagi sini la.hehe :)

PURPLEVIOLET said...

Gila tak nak?Rugi sape yg tak ambik tu.Kalau diorang tak ambik jugak,bagi je kat sayaa.saya sedia menerima hadiah tu. ^_^ .

♥nurulizzatie♥ said...

saya nak lagi. haha. kemain tamak haritu dah dpt. :P

Ana Diera said...

baek bagi saya je. saye betul2 nak tau. dah join tapi tak menang pulakk.

Qurratu Ainn said...

saya nak juga . hehe .

Azi said...

ramai yang nak ye... tunggu nanti me update sal 2 pemenang yang baru k..

 
Copyright by Aziazidah