Free Photoshoot at Poh Kong, Plaza Alam Cental Part 1

Inilah first time dalam hidup aku berphotoshoot. Kalau bukan sebab Poh Kong buat promotion beli emas dapat free photoshoot memang sampai ke mati gamaknya aku tak merasa berphotoshoot.

Dari makeup, touch up gambar dan print sekali semuanya free okeh. Tapi untuk satu gambar je and kalau nak soft copy kena bayar skit ye. Kalau tak rugilah diorangkan bagi service free2.


Ini gambar yang aku pilih untuk di touch up dan di printkan. Dah macam model barang kemas pulak aku ni.

Ada gaya model tak?

Tukang graphic touch up gambar aku ni tak sampai 5 minit. Laju & expert. Dah keje dia kan.

Hard copy tu aku nak frame cantik-cantik dan gantung kat ruang tamu.

Motif? Nak tunjuk kat satu dunia :P

Benda cantik mestilah sharing. hehe..cantik ker??




Ha... ini pulak gambar original dari camera without touch up. Horrible right? Tang tangan tu penuh lekuk liku. Tahi lalat seketoi kat mata tu mana ada kat gambar first tadi kan?

Baru ku tahu hebatnya kuasa teknologi sekarang. Model yang tak cantik pun boleh jadi cantik. Yang cantik berlebih-lebihlah cantiknya.




Posing2 ni cameraman yang ajar. Aku mana pandai. But oklah. New experience.

Benda free bukan selalu ada. Sape nak bagi kan. Btw thank to Poh Kong & Trend Image.



* nanti Photoshoot Part II aku masukkan gambar anak-anak pulak.

3 comments:

PUANSTOBERI said...

Org sker tgk gamba awak yg paling bawah skali ni.. cutee :))

Aku-Enot said...

tahniah...cantik-cantik..

Azi said...

pn.stoberi : photo editor pun kata gmbr yang bawah sekali tu yg ok..

k.ros : macih macih

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY