Contest

Gigi sulong saya

Nampak tak gigi sulong saya?

Susah betul nak snap gambar yang menampakkan gigi hakeem ni. Kena geletek bagai nak rak baru dapat snap. Itu pun tak berapa clear.  

Gigi pertama hakeem tumbuh bahagian bawah dulu. Kalau kakaknya tumbuh bahagian atas dulu. 

Gigi ni dah tumbuh lebih kurang dekat sebulan. Gigi kedua dan ketiga dah nampak tanda-tanda jugak. Kali ni bahagian atas pulak. 

gambar terkini hakeem smlm keluar kena ketip dek nyamuk

Yeyy saya dah nak dapat lesen menguyah.

6 comments:

Momma AA said...

comelnyer... nti nak gigit jer la tu.. hehe.. baby momma pun da ada gigi.. 2 btg gigi bawah tumbuh masa 7 bulan.. 2 btg ni gigi atas baru jer kuar minggu lepas.. gigi kapak.. hoho..

asmat90 said...

comey3:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi..suka gg dah tumbuh ya.Jgn asyik mengeget jer udah lar.
Syiannya muka kena gigit nyamuk...klu anak k.atie dulu,blk kg jadi camtu lar,pastu k.atie sapu mopiko jer..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

OOOO Azi dok seri kembangan ke?..biras k.atie dok sana...

Azi said...

mommaAA : tak da gigi pun memang hakeem suka gigit terutama time nyusu, pas ada gigi habesla azi..

asmat90 : tq

azatiesayang : wslm..smlm kuar minum kat bawah pokok banyak na nyamuk, bila bangun esok tengok penuh muka memerah. kak tie azi duk puchong, tp seri kembangan tu xjauh dari puchong.

MaryaYusof said...

Ala cian Hakeem kena gigit nyamuk... comel gigi baru tumbuh...Dia tak nangis ke gigi baru nak tumbuh? Budak baik :)

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY