Menu hari ini

Hari ini tercepat masak untuk makan tengahari 11.15 am dah siap semua. Bukan tercepat tapi lapo sebenarnya.

Menu hari ini ikan rebus goreng. First time belajar makan lauk ni kat rumah MIL. Orang kelantan memang suka menu goreng-goreng ni.


Sayur pulak taugeh goreng. First time rasanya masak sayur taugeh sejak pindah kat rumah ni. Ditambah menu pembuka selera. Off course sambal belacan.

Dah selamat makan untuk first round. Bila masak yang simple-simple memang sedap sampai bertambah-tambah.


* Second round bakal menyusul. Ibu menyusu memang kuat makan (alasan).

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi..biar simple tapi sungguh menyelerakn.tang sambal tu...mmg xtahan negoknya :D

IntaNBerliaN said...

ikan rebus goreng dulu mak sy pun sellau buat.. kami asal org trg :-)

Azi said...

azatiesayang : tula kn kak klu ada smbl belacan yg lain biasa2 pn xpe...

intanberlian : oh intan org trg ye...lebih kurg sma ngn org klntnla.

Momma AA said...

uisshhh... lauk2 simple camni mmg selera ditambah pula dgn smbl belacan tu.. yummy... nak mamam menu camni gak la hari ni.. hehe...

Azi said...

mommaAA : nak mamam kena masak ler..enjoy your meal k

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY