Cari perbezaan gambar

Bukan cari perbezaan gambar macam dalam Harian Metro.
Lihat betul-betul.

Inilah my home sweet home. Rumahku syurga ku. What else nak sebut....


Gambar first tu sebelum owner barang suruh hantar barang dia ke rumah. Ada customer request suruh simpan dulu dalam warehouse (gudang). Manalah aku ada gudang. Business kocik jer. Kat luar ni je gudang yang ada.

Gambar second lepas dah hantar barang customer. Still tak surut-surut jugak. Anta satu, sepuluh lagi barang atang.

Adat jadi isteri driver lori memang kena butakan mata walaupun sakit mata tengok rumah yang berserabut macam ni.



Ini aku kasi close up halaman rumah yang bersepah. Dah tak tahu nak buat apa lagi dah. Kemas-kemas, sepah balik.


up close lagi. 
oit sape makhluk baju cokelat tu?

Sofea lah sape lagi.
Budak ni memang pandai cakap "senyum...." 
Ready to snap lah maknanya...

5 comments:

ecadwinkyasha said...

mak aii sis......kalau mcm ne,leh bina gudang kecil aka stor kt tepi ruma tu....nnti leh tmbh khidmat simpan brg sementara.hahaha

terbaik tak idea ne :D

Marya Yusof said...

As salam Zi,

Wah, kalau mcm ni mesti bisnes masyuk!!! biarlah sepah as long income masukkan, poket penuh & xsusahkan org... hehee... Comelnye sofia dah mcm boboy lak aunty tgk ;)

Riena Haiqal said...

wah bersepahnya.. tapi takper.. income punya pasal bersepah pun tak per ye.. hikhikhik.. comel nya Sofea.. nak cubit pipi dia sikit..

IntaNBerliaN said...

uishhh ni mesti poket penuh ni..hihii

Azi said...

ecadwinkyasha: mmg ada cadangan nak buat stor tepi tu, tp budget masih kurang..hi3 biasa busines kecil2an..

marya: baru potong je rambut sofea tu sbb panjang sangat dia xmo ikat..

rienahaiqal: bolelah untuk tampung hidup kami sekeluarga.

intanberlian: alhamdullilah ada rezeki tak putus2 setakat ni..amin

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY