Dah lama tak beli barang ni

Save duit berbelas ringgit jugaklah setiap bulan.

Kotex ke, whisper ke, laurier ke, stayfree ke.....

Aku mengandung Hakeem start bulan Ogos 2010 dan melahirkan hakeem pada 27 April 2011 (9 bulan).

Pastu belilah sampai habis keluar darah nifas. Then sampai ke hari ini hampir 1 tahun i'm free period/blood/haid.

Orang kata kalau kita tak datang period selagi tu production milk (susu badan) maintain.

Tapi for me aku suka sebab tak payah nak pergi beli barang ni.

Jimat banyak tu. Lama dah tak pakai.

Mari belajar akaun sekejap :
{1thn X 24bln} + 9bln = 33bln X RM 15.00 (anggaran) = RM 495.00.


* entry tercipta sewaktu nonton cerita Temanku Hawa. 0___0

3 comments:

Riena Haiqal said...

ohohohoh.. sama la tarikh lahir anak kita.. huhuhu.. jom sambut doa selamat sama2.. hikhikhik.. :)

IntaNBerliaN said...

emmm pasal production susu tu.. sy xpasti pulak.. sbb mcm saya.. walaupun dtg period awai lps bersalin alisha tp alhamdulillah susu still ok la... :-)

Azi said...

rienahaiqal : jom jom. apa plan rina utk haiqal 1st year nanti?

intanberlian: sy pn xpasti sbb klu direct bf ni xsama dengan orang yg pump ni...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY