Contest

Milo Addict

I'm not drug addict but Milo Ais Addict. Minum milo ni bagus. Baca kebaikannya disini. Tapi milo AIS kurang bagus untuk ibu-ibu menyusu.

Zaman kecil dulu aku selalu makan milo ni gaul dengan gula. Korang biasa buat tak? Mesti biasa kan...

Tapi ada yang lebih luar biasa aku pernah buat. Ini arwah mak lah yang cipta. Minum milo dengan telur tak masak. Bukan setengah masak tapi yang tak masak langsung ok.

Telur tu off course ada bacaan jampi serapah mentera bagai. Orang dolu-dolu biasalah kan. Kita layan jer. Kalau tak kena marah. Hasilnya sekarang i'm still ok. Jadi Goverment servant (kuli) lagi tu. Kih Kih Kih.

Yang tak oknyer masa minum rasa nak muntah, meloya macam orang tengah mengandung (ok tipu). Memang lepas tu tak lalu dan tak suka nak minum air milo dah.

Sekarang sejak ada dua anak ni dah kembali jatuh cinta balik dengan air milo tapi MILO AIS jer lah. Dan only dari air tangan aku not di air tangan Kedai....

4 comments:

Marya Yusof said...

As salam Zi,

Akak pun suko gak minum milo, yg sejuk atau panas tak kisah! hehee... Nak buat milo japppp... heheee...

Riena Haiqal said...

sampai sekarang saya suka makan milo.. minum milo pun suka sangat2.. Milo ais memang feberet saya..

IntaNBerliaN said...

dulu kecik2 sy sk ratah milo..hahhaha.. sedap kan..

ecadwinkyasha said...

kalau xleh tidur..cari milo...xpun coklat.cepat je.hahaha :D

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY