Contest

Terharu bila orang perasan akan kewujudan kita.

Speechless..

Terharu bila ada orang tolong promote my transport service dan blog transport aku.

Anyway thanks Hany.


Sebenarnya nak habaq yang mr. edy dah rasmi berhenti kerja. Dah tak nak kerja dengan orang lagi dah. Keputusan ini memang tough. Kalau berhenti kerja automatik pendapatan tetap tak ada dah. Tapi what to do...

Memang ada kerisauan. Tapi rezeki semua di tangan tuhan kan.

Kitaorang dah nekad nak buat business lori ni secara full time. Mr. edy berkeputusan begini sebab nak handle semua job yang datang dan menjawab semua pertanyaan orang berkaitan dengan service lori dengan tenangnya.

Ini semua sebab demi menjaga reputasi perkhidmatan kitaorang. Pekerja yang ada sebelum ni asyik sekejap datang kerja sekejap nak lari, pastu datang balik.

Sebabkan aku pun masih bercuti tanpa gaji dan mungkin akan terus menyambung cuti lagi, maka secara automaticly mr. edy lantik aku jadi tukang promote. Wife kenalah tolong suami kan...

Pada sesiapa yang ingin menyewa lori untuk pindah barang jangan segan calling-calling kita yea...(tutup muka, malu...)

4 comments:

Riena Haiqal said...

kalau la Azi ada kat labuan dah lama nak sewa lori nak pindah barang..
tapi takper la, saya doakan semoga bisnes Azi akan terus berjaya dan mendapat sambutan orang ramai. InsyaAllah.. :)

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Bagi pendapat Marya, azi & hubby dah buat keputusan yg tepat! insya'Allah rezeki Dia yg tetapkan... 9/10 rezeki kan dr berniaga... Bkn sy yg kata tp Nabi SAW yg pernah bersabda kan :)

Semoga bisnes kamu maju & berterusan... Amin~

Azi said...

rienahaiqal: klu rina ada kwn kat semenanjung recomend2 la eh..kihkihkih..

marya: insyaallah..amin

IntaNBerliaN said...

kptsn yg bagus rasanya bila hubby azi tekad nk buat sendiri.. xdalah harap keje mkn gaji je kan...

sy doakan mg bisness azi ni maju.. mg ramai2 org nak guna khidmat hubby azi.. :-)

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY