Loading...

25 May 2012

Topeng Muka daripada Drypers

Hari selasa hari tu kitaorang pergi OTK sebab nak beli pampers sofea. Memang malam selasa tu cun-cun tinggal satu jer pampers untuk sofea pakai pas mandi petang. 

Nasib baik siang hari sofea tak qada' hajat. Kalau tak memang tak cukup pampers yang ada. 

Pampers pilihan kami sekeluarga adalah DRYPERS. Average brand aje. Anak korang pakai brand apa ye? Ke pakai lampin? 

Biasanya kat otk ni harga pampers size M84/L70/XL60 paling mahal RM32.99. Tapi kira lagi murah dari mydin RM34.90. Malam selasa tu tetiba-tba harganya cuma RM29.99. 

Niat nak beli pampers untuk sofea jer tapi sebab dah murah sangat terus beli untuk hakeem sekali. Payah nak dapat harga runtuh macam ni.

Pulak tu dapat free gift topeng muka dan pelekat gambar haiwan percuma. Ai memang suka free gift free gift ni.


Malam tu berdondang sayang si sofea dan hakeem bertopengkan haiwan..
Buruk bebenor.


Hakeem pun sama juga buruk. 

Maaf terpaksa letak image cartoon kat sebelah hakeem sebab ada view yang tidak mengizinkan untuk dipaparkan. 
3 Comments
Comments

3 comments :

IntaNBerliaN said...

ada gk nmpk topeng ni.. tp alisha guna pmpers lain...

sy pun sk brg free.. hihii

Riena Haiqal said...

hakhakhak..baru nak tanya tadi cartoon sebelah Hakeem tu betul atau tak.. hahahahaha...comelnya Sofea dan Hakeem dengan topeng tu. hikhihk... dulu masa kecil Haiqal memang pakai drypers tapi dia ada ruam2 kat paha kalau pakai tu.. jadi kitorang tukar kan guna Hey Baby.. Alhamdulillah sampai sekarang dia sesuai guna tu...
:)

ecadwinkyasha said...

dulu-dulu mmg guna drypers..jimat kot.sampai adik2x,,sekali dgn ank sedara guna drypers..hehehe.

asal dulu2x xde free gift ne?!.ishhh