25 June 2012

Thank you orang sabah dan sarawak!

Disebabkan adanya orang Sabah dan Sarawak ni maka laku jugak lah baju kurung @ prelove item aku tu.

Orang semenanjung ada jugak yang tanya tanya macam berkenan. But at the end of the day senyap. Tak salahkan depa jugak sebab mereka berhak memilih. 

Yang aku tahu dekat sabah dan sarawak susah ye nak cari baju/kain cantik cantik. Kalau ada pun mahal-mahal belaka. Betui ker? Hanya orang sabah & sarawak jer yang boleh jawab ni...

Aku jual prelove item aku tu bukan bertujuan nak cari untung tapi lebih pada suka-suka. Duit yang aku dapat tu, aku nak beli barang idaman hati macam yang pernah aku mention sebelum ni.

Anyway thank you Sabahan & Sarawakian dan semua customer yang pernah beli barang aku...... 


*Psst... kalau nak lihat novel ke baju ke lawatlah blog aku ni : http://antiqueshopp.blogspot.com/.

3 Comment:

Riena Haiqal said...

memang susah sangat nak cari kain2 @ baju2 yang cantik di labuan ni..
owh ada blog utk jual2 ni yer.. :)

Azi said...

blog sama ngn jual novel tu ler.. jenguk2 la mana tau berkenan..hihihi

IntaNBerliaN said...

ooo yeke.. br tau kat sabah srwak susah nk cr + mahal..