26 July 2012

Belajar jahit sarung bantal

Hari ahad hari tu my sis baik hati bagi cadar yang dah koyak rabak lagi lusuh. Katanya buat aku belajar jahit. Walau pun kain dah buruk tapi aku suka sebab ada orang yang menyokong minat aku.

Tapi rupanya ada maksud lain. Tak dan berapa jam kemudian my sis mula kenen kenen suh buat sarung bantal dia daripada kain cadar tadi.

Oklah untuk tak menghampakan my sis ditambah target nak hasilkan seminggu satu jahitan akhirnya siap jugak sarung bantal yang simple ni. 


Sebagai permulaan... Kosong aje. Next kita buat cantik-cantik okeh.



Bahagian belakang. Zip panjang tak ada. Macam ni je lah yang boleh buat. 
Oklah kan......



*Beg-beg jeans dah selamat diagih-agihkan kepada yang berhak. Hope diorang suka....

2 comments:

TiranaAduka said...

biar blog bertukar rupa
TiranaAduka singgah jua
Ape khabar gerangan disana?
Moga persahabatan kekal selama...

Tirana ini tak pandai bermadah
Bersyair gurindam jauh sekali
Singgah setelah selesai ibadah
jangan lupa berkunjung kembali

IntaNBerliaN said...

bestnya pandai jahit...

 
Copyright by Aziazidah