Projek jahitan kedua, ketiga dan seterusnya

Masih lagi dalam mood menjahit u all. All my family sekarang terpaksa melayankan kerenah menjahit aku ni. U all pun mari layan hasil jahitan yang aku buat.

All item material by levis 501 fabric.  Seluar lusuh lutut koyak mr edy. :-) 

Ini purse kecik. Cadangnya nak bagi kat kawan my sis. Tapi sayangla pulak.

Ini purse jugak.
Kecik je sebab kat rumah hanya ada zip size ni je. Hope untuk next project mr. edy or my sis akan temankan  aku pergi kedai jahitan. so boleh varietykan size and design.




Ini lebih kurang pencil box. 
Tapi macam xmuat nak letak pen dan pencil coz kecik sangat. Letak gincu oklah kot.

* bahagian belakang beg.

* bahagian depan. 
cadangnya nak letak reben ke bunga ke kat atas tu baru nampak ladies skit kan. Tapi  bahan-bahan xbeli lagi.
*Bahagian dalam ada poket. 

haa.... yang ni beg yang direquest oleh my sis. Kakak aku nak letak jug air dia untuk bawak gi opis. Tak agak-agak nak letak botol air dengan kain jens ko.. buat beg ni patah sebatang jarum aku. huhuhu....


*sori lately banyak story pasal jahitan jer. Excited. Harap xboring baca. 
*This entry dedicate to sis wok.

5 comments:

Puteri Auni Kamaruzzaman said...

Untunglaa pandai menjahit . Lawa <3 . INlovewithyour'jahitan'
- Auni si Budak Kecik

Riena Haiqal said...

wah, cantiknya beg2 tu semua.. suka tengok la. (^_^)

nita said...

wah.. cantik3 dan paling berkenan ngan purse tu hihihi..
kemaslah jahitan azi, tahniah.. ^_^

nn lylyn said...

best jahit2 ni..suke2 ^^

IntaNBerliaN said...

best betoilah jd org pandai menjahit ni...

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY