17 July 2012

Sudut kreatif anak-anak

Kat rumah aku ada satu sudut kat tepi rak TV yang jadi port sofea untuk tepek semua sticker yang dia mama dia beli. Sticker-sticker ni semua sofea beli di Giant, Putra Height. Asal masuk giant memang kedai sticker nilah yang ditujunya. Itu yang aku benci nak ke giant.


Bukan setakat tampal sticker, siap buat mural lagi. Habis semua dinding-dinding rumah. Budak kecik....Tegur macam mana pun memang diorang tak makan saman. 

Jadi langkah terbaik jangan cat rumah. Tungu diorang besa dulu. Hahahaa....


Tengah buat art dan design tu. Pas penat sofea akan duduk atas rak TV sebelah tu....



Mama dia ada meja komputer untuk berblog, mesin jahit as hobi so sofea pun tak kalah nak jugak berseni yea... 

Inilah sudut kreatif sofea. Ada Upin Ipin, Boboi boy, Naruto.......... hakeem follow je apa kakak dia buat.

2 comments:

Riena Haiqal said...

kreatif nya Sofea.. habis dinding rumah dijadikan tempat tepek sticker.. pintar

IntaNBerliaN said...

hehehhe cam alisha ni hbs dia duk conteng dinding adeh... hihii

 
Copyright by Aziazidah