01 July 2012

Update pasal anak-anak

Bukan nak update pasal anak yang lebih. Lebih pada nak tepek gambo anak-anak. But gambar ni pun dah out to date. Dua minggu lepas. Masa kitaorang beriadah di Taman Tasik Shah Alam.


Perangai sofea yang aku perasan kalau pakai baju yang macam ladies sikit memang tak boleh blah. Asih rebeh ke bawah jer. Lebih-lebih lagi kalau pakai baju yang tali halus. Siap nak tanggalkan baju tu lagi. Tapi kalau pakai baju ala jantan smart jer.

Hakeem dengan botol pun jadi nak main. Asal kita follow jer apa kehendak dia, oklah. Kalau tak, confirm nangis.

Zoom out anak jantan kesayangan aku nih.

Dua beradik yang saling menyayangi. Mama pun sayang kamu.

*BE ke-4 & ke-5 dah jadi ME. Now BE ke- 6 sedang running. 
That why kena update blog :-)

5 Comment:

nita said...

seksinye sofea ni..hehehe
comel anak2 Azi, geramnya tengok si kecik tu..
samalah sayapun suka ambil gambo anak-anak.

IntaNBerliaN said...

hihii smpai gelebeh baju yer :-)

Riena Haiqal said...

hahahaha. tetiba nampak sofea pakai baju seksi... hehehehehe :)
Hakeem satu perangai dengan Haiqal.. dia suka main dengan botol terutama penutup dia.. kalau tak bagi memang dengar la sound dia dengan volume yang sangat kuat..

Momma AA said...

Salam Azi..
:) bila tgk sofea dan hakeem, teringat pd eca n yan.. hehe.. Seronoknyer jd mummy.. tgk anak2 membesar dgn perkembangan n keletah2nya.. I'm glad..

izz iizza said...

comey jer..