30 August 2012

Wajah kesayangan di pagi raya

Ready 1,2,3


Again....


♡ u all....


This year aku pilih tema baju raya kaler hijau. Senang kata bukan nak sangat jadikan warna hijau sebagai warna tema tapi sebab dah terbeli kain warna hijau. hihihi... Next year nak warna biru tua (",)

Every year raya pas kawin memang aku akan raya kat Kelantan. Dan every year pagi raya aku sokmo bangun lewat daripada orang lain. 

Mana taknya, anak-anak kalau balik kampung macam-macam ragam. Si sofea kalau balik kampung memang seronok sakan sampai macam tak nak tido. Yang hakeem pulak kalau bertukar tempat tido kuat nau  meragamnya. Memang bercinta time nak tido. Pukul 2/3 pagi baru aku dapat tido.

Raya hari pertama kat umah my MIL memang biasa-biasa aje. Sebab yang ada hanya kitaorang dan mak ayah mr. edy je. Aku tak faham kenapa adik beradik mr. edy sepanjang aku kawin, raya pertama memang diorang raya kat rumah mertua. Dah buat perjanjian apa???

3 Comment:

Eca Dwinky Asha said...

alala.xbestnya klu sikit je org beraya mcm tu.

IntaNBerliaN said...

ank2 kalu balik kg mmg sk kan... kita pun sk jugak.. hihii.. tp kalu balik kg kita sndiri, lg suke.. hehhe

Azi said...

eca: itula.. tp klu umh klu raya kt KL lg la sunyi...

intan: btulla intan klu duk kg sendiri memng suka sgt wlpn kg kt KL.. :)