Promosi blog dalam Program Apa Kata Wanita Di TV1

Pernah dengar tak Program Apa Kata Wanita di TV1?


Petang khamis lepas (20 September 2012) aku ada saje-saje hantar email ke sempoi girl @ cik sakinah (email : sqina@yahoo.com) untuk offer blog aku dipaparkan dalam Segmen ADA IT dalam Rancangan Apa Kata Wanita Di TV1. Ini ekoran kes tak ada kerja. Diorang tak nak offer aku biar aku offerkan diri sendiri.(",) 

Sehari lepas hantar email berkobar-kobar aku bukak email sampai dua tiga empat kali sehari dengan harapan pihak AKW akan reply asap. Bila dah masuk hari ke lima masih tak dapat balasan, aku assume pihak AKW tak berminat dengan blog aku. Mana taknya blog-blog yang pernah disiarkan dalam program AKW aku tengok semuanya dari kalangan wanita yang hebat-hebat belaka.

Tup Tup... jumaat baru ni (28 September 2012),  selepas seminggu aku hantar email ke pihak AKW mintak pihak AKW siarkan blog aku dalam segemen ADA IT, barulah ada balasan daripada pihak AKW.  






bukti email yang pihak AKW berminat nak siarkan blog aku.
Aku tak dapat nak capture sekaligus email ni sebab screen netbook kecik..
Bawah ini aku copy paste kandungan email daripada cik sakinah@sempoi girl


Salam 1 Malaysia..

Program Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina TV1, ingin menjemput blog anda untuk pipaparkan didalam segmen  'BLOG PILIHAN' . Di mana di dalam segmen 'BLOG PILIHAN' akan memaparkan mana-mana blog yang berkaitan dengan wanita selama lebih kurang 30 saat hingga ke 1 minit.

Sehubungan dengan itu kami ingin menjemput blog anda (http://aziazidah.blogspot.com) untuk dipaparkan melalui segmen 'BLOG PILIHAN' . Dalam segmen itu nanti kami akan memaparkan halaman utama dan juga apa yang menarik yang dapat dikongsikan dengan penonton. Selain itu kami akan super alamat blog anda dalam segmen ini.

Sehubungan dengan itu, kami juga mohon jasa baik untuk 'link or share blog ZAMZARINAZAMBRI (http://zamzarinazambri.blogspot.com/) dan FB ApaKataWanitaZamzarina (http://www.facebook.com/ApaKataWanitaZamzarina) di blog anda.

Untuk memudahkan kami, sila tinggalkan nombor telefon anda.
Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya (SAKINAH) di talian             03-2288 7013      . 

Untuk makluman, jika tiada halangan segmen ini akan disiarkan pada 30 September 2012 (Ahad) jam 3 ptg TV1. 
Selamat Menonton dan teruskan menyokong AKW :



Menurut email ni diorang nak siarkan blog aku esok 30 September 2012 Jam 3 ptg di TV1. Betul ker ni? Aku semacam tidak percaya. Jadi untuk kesahihan marilah sama-sama kita tengok dan nantikannya esok yea...

Jangan lupa menonton di :

Saluran : TV1 (RTM)
Waktu Siaran : Ahad Jam 3.00pm
Siaran Ulangan : Jumaat , Jam 1.00pm di TV2
Pengacara: Zamzarina Zambri


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Program Apa Kata Wanita korang boleh ke :

FB Apa Kata Wanita Zamzarina... (TV1) : 

atau lawati 

BLOG pengacara AKW ZAMZARINAZAMBRI : 

Banyak info-info menarik mengenai wanita yang kita boleh dapat disini. 

Bersama-sama kita memartabatkan kaum wanita....

4 comments:

Afiq Yassin said...

Follow sini.. jom follow afiq juga.. huee

IntaNBerliaN said...

tahniah... InsyaAllah nak tgk gak la esok :-)

karl said...

caya la kak. makin glamour la akak pasni, hehe

muslimkidsshop said...

wah.. hebat! jemput datang blog saya

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY