25 January 2013

Cara berkesan mendapatkan BE/CPUV

Aku memang tak layak nak bagi tips macammana nak dapatkan BE/CPUV. Berblog dah dekat tiga tahun tapi cashout baru sekali. Dapat first BE pun lepas lebih setahun berblog. huhuhu....

Banyak dah blog yang buat entry macam mana nak dapatkan BE/CPUV. Ada yang kata kena selalu update blog. At least one entry perday. Pastu kena update survey dalam akaun nuffnang selalu. Paling tidak sebulan sekali. Kalau rajin updatelah seminggu sekali.

Pasal update survey ni aku tak pasti betul ke tak sebab masa tak pernah dapat BE dulu aku selalu update dengan harapan  BE akan menjelma. Tapi tunggu punya tunggu tak ada ada pun. Last-last aku malas dah nak update. Tapi time dah malas nak bukak akaun nuffnang time tu lah BE pertama aku menjelma. Sedar-sedar dah jadi ME baru perasan.

Sejak pertengahan tahun lepas kalau uolls nak tahu BE/CPUV yang nuffnang bagi kat aku tak pernah putus. Lepas satu satu bersambung.  Paling-paling busuk mesti ada satu CPUV yang on going. Tak putus-putus pun kalau uolls nak tahu amaunnya ciput je. Setakat boleh beli burger dua tiga bijik.. hehe...

Dan dua hari lepas aku check semua BE/CPUV dah credited. Terus aku apply tips update survey dalam akaun nuffnang. Hari Rabu tu aku update, hari kamis semalam aku check dah ada satu CPUV. Mungkin betul lah dengan update survey merupakan salah satu cara mendapatkan BE/CPUV. Atau mungkin juga kebetulan...



First BE untuk tahun 2013. 

*Sekadar mencoretkan pencapaian blog. Uolls mesti dah yang ke lima enam tujuh lapan sembilan sepuluh.....

4 Comment:

IntaNBerliaN said...

sy pun xupate sgt pun srvey.. . dlu ms rajin update xdpt, bila xupdat br nk bg.. hehehh

Momma AA said...

oooo camtu ek azi.. momma malas buat benda2 tu.. malas nak log in nuffnang.. huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kdg2 ja wani update survey hihihi

Eca Dwinky Asha said...

xde be tuk thn ne lagi :((

eca klik2 popular yer