23 January 2013

Redeem Bonuslink

Uolls ada Bonuslink tak? Kalau uolls tak ada and nak apply boleh apply kat SINI. Pastu bolehla start kumpul point masa shopping kat kedai-kedai terpilih seperti SHELL, ONKING, PARKSON & etc. Cukup sekian-sekian point boleh redeem macam-macam barang.

Macam aku sebab point tak banyak pastu point pun dah nak expired, tak dapat nak redeem barang yang best-best. Setakat point dalam tiga empat ribu better redeem on the spot kat Shell. Tapi aku malas nak pergi ke SHELL (selected outlet) so aku redeem je apa yang ada kat website Bonuslink tu.

Barang yang aku redeem tak sampai seminggu dah dapat. Efficient... Diorang pos guna Skynet.  So barang di jamin selamat... (",)

Cantik jugak kan?

Since sofea tak lama lagi nak sekolah aku rasa bekas makanan dan minuman ni adalah barang yang paling sesuai nak diredeem. Budak-budak kan suka gambar cartoon princes princes cam gini... Kalau nak beli kat kedai pun mahal jugak....

0 Comment: