15 February 2013

Tolong Like Boleh?

STICKY POST
*new entry please scroll down*

Saya nak mintak tolong boleh? Saya nak uolls tolong like komen yang saya tulis kat pages APA KATA WANITA...Zamzarina (TV1)



Nampak tak Fb saya (Azi Azidah) tu. Kan saya komen "Best nyer dapat ikut APA KATA WANITA...Zamzarina (TV1) bercuti selama 3 hari 2 malam di Legend Resort Cherating". Semua orang pun komen macam tu. Sebab semua yang komen macam tu nak menang hadiah percutian ke Cherating bersama pengacara Zamzarina Zambri tu.

Uolls semua mesti ada FB kan? Uolls boleh tolong tak like komen saya tu. Jangan like komen orang lain pulak tau... hehhee... Cari nama Fb saya Azi Azidah. Saya baru dapat satu like. Itu pun mr. edy yang tolong like. Daku paksa rela mr. edy... hehehe...

Memula uolls pi kat link ni ye https://www.facebook.com/AKWTV1/posts/10151250825548218cuba  pastu uolls cari slow slow komen saya.  Komen saya pada 19 January pukul 12:51. Fb saya (Azi Azidah) then uolls tekan button like bawah komen saya tu lelaju k. Uolls jangan like kat wall status tu tapi uolls like kat komen saya ye. Kalau like kat status tu undian tak dikira lorrr. (",). Lagi bagus kalau pakat ajak adik beradik,sedara mara, sepupu sepapat, jiran tetangga like komen saya tu. *mengambil kata-kata si ZZ*.

Kalau saya antara 10 orang yang terpilih untuk pergi bercuti kat Cherating nanti saya belikanlah uolls oleh-oleh. (",). First time tau saya masuk peraduan yang kena menagih orang like like ni. Malu seh.... Saya langsung tak meletakkan harapan yang tinggi untuk menang tapi kalau ada rezeki best jugak. Apa salahnya mencuba...Yang penting percutian ini di taja. 

Uolls tolong like komen saya sebelum 15 Februari ni tau. Jasa baik uolls sangat-sangat dihargai.

- TIA -

4 Comment:

IntaNBerliaN said...

good luck azi...

saya da like komen azi :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

Eca Dwinky Asha said...

15like termasuk like dari eca :)

Myra Jay said...

Ok dah, Good luck ye :D

FB : NorMaira Roslan