04 February 2013

Driver lori pun boleh jumpa artis jugak

Suatu petang dua minggu lepas mr. edy tepon aku tapi aku tak angkat. Balik rumah terus kami bersoal siasat....


Mr. edy : Apsal tak angkat tepon tadi.

I : Tak dengarla.... tengah mandikan anak time tu.

Mr. edy : Ma tahu tak siapa yang yang pa angkat barang tadi.

I : Siapa siapa... (muka cuak tp dh boleh agak mesti somebody)

Mr. edy : Aaron Aziz. Memang hensem dan macho lah aaron aziz tu... Patutlah ramai yang minat.

I : Tak tangkap gambar ker?

Mr. edy : Ala... terlupa lah pulak. Sibuk-sibuk buat kerja tadi.


Hampeh je kan mr. edy ni. Selalu lupa nak buat bukti. Nasib baik aku bukan peminat aaron aziz.

Kamis lepas aku pulak nampak face to face pelakon Puteri Sarah & pelakon lelaki dalam SPA Q yang jadi anak Qistina tu, ntah sapa nama dia ntah. Tengoh berlakon kat Shell Setapak. Diorang siap jeling aku lori aku lagi. Time tu aku dan anak-anak ikut mr. edy pi keje.


*Ai dah ada no tepon opis & h/p pelakon Aaron Aziz & Dynas. Kau ada....

2 comments:

Momma AA said...

halamak... jeles momma!!! hehee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhh jumpa retis tu

 
Copyright by Aziazidah