10 February 2013

Hadiah dari rakan blogger

Maskara & eyeliner for me. Stamp for my sister.

Hadiah ni aku dapat daripada blogger MJ sebab tolong undi dalam satu contest. Bestkan dunia maya ni tolong undi terus dapat hadiah. Nanti kalau ada sapa yang memerlukan undian saya sila jangan segan silu bagitau okeh. Dan jangan lupa sediakan hadiah sekali. :-P. hehehhe... gurau. Setakat klik-klik ni small matter.

Hadiah ni dah terima lama dah, lebih dari seminggu tapi tak ingat pulak the exact time. Member maya yang bagi kan. Kalau mr. edy yang kasi mesti ingat punya hari, tarikh, jam, minit & saat...

Btw thanks blogger MJ yang baik hati bagi hadiah yang menjadi kesukaan semua wanita-wanita di dunia. Malangnya aku tak dapat nak pakai. Mr. edy kalau nampak warna yang pelik-pelik tercalit kat kulit muka aku mampus kena sound. Walaupun tak boleh pakai jangan risau aku akan simpan sebaik mungkin mana tahu one day berguna untuk ke event ke dinner ke kan...

Thank again MJ . Semoga ukhuwah yang terjalin berkekalan.

2 comments:

Nora Karim said...

untungnya... tak pe.. boleh pakai bila keluar ngan kawan2.. bkn mr edy... hehehe

Myra Jay said...

Wlcm dear..
tapi sayang lak kalau tak pakai, MJ tak tau plak your hubby tak suka ;)

Eyeliner tu cxalit sikit2 tak pe kot..hehee

 
Copyright by Aziazidah