13 April 2013

Jemputan pertama daripada nuffnang

Woww hampir tiga minggu tak menaip sebarang entri. Gian ooo. Ada tak yang rindu kita? ngeee...

Bila dah lama tak menaip rasa tak tahu nak mula dari mana. Banyakkkkkk sangat story yang nak ditulis. Jadi tak tahu nak cerita yang mana dulu. But biar aku cerita benda yang buat aku happy happy dulu la k.

Sebagai pembuka bicara bulan April aku nak share story pasal jemputan pertama yang aku terima daripada nuffnang. 

Alkisahnya masa kat kampung itu hari my phone terima satu miss call. Actually number tak familiar aku malas nak angkat. Tapi kemudian tergerak hati macam nak call semula. Tuhan bukakkan pintu hati.

Bila aku call tanya siapa yang call aku tadi terus tukang angkat telefon tanya aku ni blogger ke? Masa tu aku dah rasa macam nuffnang je ni. Then dengan bangga aku jawab 'yup'. Padahal selama hari ni tak rasa pun diri ni blogger. Then diorang passing my call ke talian yang lain.

Bicara punya bicara rupanya pihak nuffnang nak invite aku pergi satu event. Event pasal nak launching susu baby. Aku kan mom blogger. 

Masa cakap dengan pihak nuffnang line tak berapa dear. Terputus dua tiga kali. Line kat kelantan memang hazab. Especially kat Tanah Merah. Luckly masa nuffnang call aku kat Kota Bharu. Line ok sikit. 



bokti bokti

Lepas aku menyatakan persetujuan terus nuffnang invite aku secara proper by email. Memula memang aku macam tak percaya. Sebab sebelum ni aku pernah jugak dapat invitation dari company yang anjurkan event untuk blogger-blogger ni. Bila aku dah setuju, esoknya diorang reject aku. Mementanglah blog aku tak famous. Sedih i tau!.

Untuk event ni memang nuffnang invite aku personally. Bukan sebab aku ada komen atau buat post nak pergi event anjuran nuffnang. Aku pun tak tahu macam mana dalam banyak banyak mom blogger aku antara salah seorang yang terpilih. 

Dalam banyak-banyak mom blogger, nuffnang pilih aku sapa tak bangga ye dak? Terasa diri ini begitu dihargai. (menaip sambil-sambil menyerbang-nyerbangkan rambut). Aauww....... 

Anyway thanks nuffnang for the invitation. 

* Full story about event will update very very soon. Stay tune!

6 comments:

lizz said...

waa bestnyer...boleh bawak anak2...

IntaNBerliaN said...

cite la masa kat event tu camne... :-)

laa yg karen tu, dia cancel ke azi?.. apa daaa.... hish!

saya kalau yg jenis event ni mmg saya tolak awai2.. sbb dah sah2 x g sbb jauh kan... kalau wat entry br blh :-)

Cik Tanpa Nama said...

wahhhhh bestnye....ni nuffnang saya adalah seciput je :( sedeh...sis baik hati nak tolong klik kn? ngeee :d

Eca Dwinky Asha said...

bestla kak azi...tahniah tahniah :)

cik laili said...

nak tunggu entri dari Azi pulak. hihi..

Myra Jay said...

Tahniah ye Sis.. :)

Myra penah dapat 2-3x invitation dari Nuffnang tp tak dapat p sebab jauh.. huhuu

 
Copyright by Aziazidah