19 June 2013

Beg letak telekung katanya & Red Indian at Cowboy Town A'famosa

Dah beberapa hari tak update blog. First story harus dimulai dengan kisah beg. Lagi lagi kisah beg jeans ye dak. Sebab aku malas nak taip pepanjang. Mood nak mengarang blog pun macam kata orang apa tu kelauttttttttttttt....


Tengok gambar je lah. Beg ni aku buat hari ahad lepas. Lepas balik dari kursus kat A'famosa Resort. Potong kainnya masa kat a'fomasa resort. Tengok gigih tak gigih aku siapkan tempahan orang. Kata nak siap before ramadhan kan.



Haaa yang ini pulak video Red Indian masa aku tengok show dalam cowboy town a'famosa. Aku tak tau pasal apa aku upload, video jadi terbalik. Tak reti aku nak adjust. Kalau tengok dalam pc ok jer. Uolls kalau pi a'famosa resort wajib tau masuk cowboy town ni. Best show dia.

Full story cerita kursus nanti aku update kemudian. Sekarang betul-betul malas.


0 Comment: