30 April 2014

Cashout nuffnang kali kedua

Hai.... perasan tak blog dah berubah wajah. Orang lain asal anniversary baru berubah wajah kan. Aku pulak kalau mengandung memang rasa nak muntah tengok blog. Mesti nak tukar kaler. Ni outer sendiri saja...

Back to tajuk.. Ini second time aku cash out sejak join nuffnang tahun 2010. Lama giler kan. Orang lain dah berpuluh-puluh kali cashout. 

Kali pertama tahun 2012 tu cukup-cukup makan jer. Ini banyak sikit. But tiga angka je pun. 

Suruh nuffnang pos kat opis coz yang kali pertama tu cek tak sampai kat rumah. Hilang ntah kat mana. Nuffnang kena resend balik. Dekat empat bulan baru dapat. 

Ni cashout sebab dah ada benda yang di aim nak beli. Wait (^.^)...


Ada tiga lagi cpuv baru. Moga boleh cepat-cepat cash out lagi....

1 comment:

Amanda Suria said...

alhamdulillah...x kisah la kali ke berapa janji boleh cash out..dengan berblog boleh buat duit kan...

 
Copyright by Aziazidah