My Passion - Jeans Beg

Walaupun dah slow menjahit beg jeans ni tapi aku masih lagi amik certain certain order selagi termampu. Kalau ada sesiapa yang berkenan nak order beg jeans boleh email edyeda@gmail.com ye. 

Yang kat bawah ni kalau berminat bagitau eh. Ni yang ready made. Nak tengok ready made yang lain boleh klik SINI

Tote Beg 
Saiz : 14" width X 11.5" height X 4.5"
Price : RM 28.00

Bahagian dalam ada dua compartment. Lupa pulak nak snap...



Sling beg
Saiz : 13" width X 15" height 
Price : RM 25.00


Sling beg ni kalau nak bawak pi kuliah sesuai sangat sebab panjang keatas. Muat nak letak kertas a4, buku-buku segala bagai. Dalam ada poket. Luar kat depan pun ada poket nak letak hp, pencil/pen pun boleh. Tali tak leh adjust.

1 comment:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY