Gambar anak-anak

Ala apa kisahlah mr. mama kat penang tu. Dah dua hari kitaorang tak berhubung. Call tak dapat-dapat dah. Ini mesti charger tepon tak bawak. Laki i tu kalau dia sendiri yang kemas kain baju pi outstation memang tak alert langsung semua benda tu. Bila dah sampai sana baru merasakan.... Tepon pulak antik. Camna nak pinjam charger orang. Last call hari tu kata kena extent sampai seminggu lagi. Lantok la situ...

Mai  la layan gambar anak-anak i buat pengubat rindu ai ke bapaknya... Ada sikit sikit gen buat lepas rindu... Ahakss.....


Ala sian time ni anak bujang aku tu demam. Selalu minum milo. Ni dia mintak susu putih. Bagikan kalau tak meraung rupa orang kena dera... Selalu pun minum tak abis.

Kalau hakeem minum milo tak habis sofea slow slow ngap masuk mulut.

 Ni time pagi masa nak pi sekolah. Memasing baru dapat selipar baru. 

Plus seluar baru. Kemain senang aku nak suruh mandi. Kalau tak sikit punya payah...

Laki cepat bagi khabar berita.....
Pening kepala ni isnin sampai rabu ustazah nak balik kampung. 



1 comment:

nita said...

ala comel anak2 azi..
ank2 jd pengubat rindukan..
harap hakeem cepat sembuh k.. ^_^

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY