Gambar di usia kandungan 6 bulan

Aku takut takut jugak nak letak gambar pregnant ni. Kat facebook hari tu kecoh ada satu pages yang share gambar gambar perempuan mengandung dengan komen komen lucah dari followers diorang. Seram banyak gambar maternity photoshoot pun diorang komen lucah-lucah. Tapi tetap jugak nak masukkan gambar dalam ni hah... hee...


Masa enam bulan. Dekat sebulan lepas. Next week dah nak masuk tujuh bulan. Tak lama lagi nak bersalin. Seram... Nampak sarat tak?. Actually pregnant kali ni berat jauh lebih ringan dari yang terdahulu. Dulu 25++ weeks dah 60kg keatas. Ni dah nak tujuh bulan pun belum cecah 60 kg lagi. Rabu hari tu timbang 58.6kg. Gambar je nampak cam besar. Tapi ramai yang kata kecik.

Ramai yang tanya jantina apa? Aku tak scan lagi. Patutnya mmg kena scan lagi sekali sebab due scan ngan kiraan doktor tak sama.

2 comments:

Rohani Hashim said...

Ye azi hany prnah masuk group tu.mmg siot la komen komen. Tapi skrg diorang dah create 1 group lg tp dah jd closed group. Adoiii xtahu lah gambar sape yg ada dalam tu. Mmg sakit hati tgk komen komen semua dlm tu...

Mimi Azirah said...

alolo tomeinye

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY