Ke GM klang kali kedua

Kali pertama aku gi GM dengan kawan aku. Ala owner trendysite. Sila google sendiri. teetttt. . Kali ni pergi dengan adik beradik. Abang aku dri kg datang . So bawak ler jalan jalan. Hari tu dah pi one city ngan ioi mall kali ni kita pi gm pulak. Next? Alamanda? Ioi city mall? hehe.



Mr.mama tak ikut masih di kg. Laki aku ni bila semua orang berkumpul dia selalu tak de. Bz. .. Kalah menteri. Biorkan asal bini dapat shopping udah. kihkih. . Dah siap siap suruh mr mama bank in duit. Boleh pulak lupa bawak purse. Terpaksa pinjam ngan mak ngah.

Gm ni kalau nk murah kena beli banyak banyak. Kakak aku beli skirt satu rm38. Mintak kurang lg tak dapat. Nak kurang kena beli dua rm70. Kat tag harga rm49. Diorang siap siap dah bgi rega dulu sebelum kita tawar. Permainan diorang semua tu.

Coz pergi time belum gaji purse pulak tinggal aku just beli mainan akeem dan pia. Si cengeng hakeem tu apa lagi kalau bukan nak oteman. Selagi tak dapat dia punya berzikir sepanjang jalan. Pitam. . Kemudian beli beg sekolah pia. Udah ler pakai beg jeans yg aku buat setahun lepas kali ni kasi can pakai beg dora pulak. Beg hakeem belum decide samaada beg jeans atau ben10 kesukaan dia.



Dua tiga hari jugak tido ngan atomen tu. Taksub sgt.


Sebelum balik g makan kat foodcourt. Aku mkn nasi campur. Kurang sedap ditekak aku. Nasi lembik tp orang ramai je beli. Laparkn. .  Better klu korang nk mkn kt foodcourt tu belilah makanan panas. Pastu balik. Lebih kurang dua jam je kitaorang round dlm tu. Ok ok jr bagi aku gm ni.




1 comment:

Rohani Hashim said...

Gm klang ni konsep dia mcm mall kt beijing azie.ala ala la hany tgk. Ha selalu kena beli byk br murah kan.tp ok la kan.hany pegi pn xborong sakan pun.gitu gitu je..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY