15 December 2014

Majlis kecemerlangan dan graduasi sofea

Majlis kecemerlangan dan graduasi ni berlangsung pertengahan november hari tu. Baru hari ni nk update. Sejak update pakai tab ni mmg tak mmpu nk up to date. Taip pun tak leh pnjg2. Nmpknya kena juga beli laptop baru. Nak baiki yg rosak tu tak worth it rasanya. Ada ke yg tau mana kedai juai laptop murah second pn xpe jnji condition tip top. hehe. . 

Dah bila cerita basi ni nak karang ayat pun rasa malas. Meh tengok apa gambar yang ada. Bnyak gmbr sebenarnya tp nk upload guna tab ni bercinta. Ini je yg mampu.

Ni time sofea nyanyi. Tak nmpk pulak mana satu sofeanya. Cuaca panas main snap je ni.

"Sayonara sayonara. . . Ingat ingat dicuri members. Jangan lupa itu tudung fongge"

Lagu apa ni uolls. Tak pernah dgr pn sblm ni. Tapi mybe sebutan sofea pn ada yg tak betul. Takknla tudung fongge. Apa kebenda tu. Hari tu perigi pia sebut beligi. Vokal disebutnya wofers. 

Ustazah Aizara nur sofea at that day. Sejuk perut mama mengandung. Moga berkekalan begini. Amin. .

Gambar ustajah lagi. Cikgu lin yg makeup. Mama mana ada blusher lipstik. Amukan papa kau nnti.




Alhamdulillah berjaya habiskn pengajian tadika 5tahun. Setahun lg sblm masuk sekolah rendah. Besar dah ank dara aku. Itu sebelah kanan tu cikgu tuang air panas kat kaki pia tu.


0 Comment: