16 January 2020

Hasil Jawab Survey Online Tahun 2019

Hi. selamat tahun baru. Apa khabar semua pembaca blog ni. Lamanya kan tak update blog. Dekat dua bulan. 

Ok straight to the tajuk, hari ni nak update hasil survey yang aku dapat hujung tahun lepas. Hasil ni dari survey yang aku jawab secara berterusan dari bulan Ogos hingga Disember.



Inilah dia hasil redeem secara berperingkat dari hujung november hari tu. RM 312.97. Dapatlah membantu serba sedikit perbelanjaan barang sekolah bebudak. Tahun ni airis pra dan tadika, sofea nak upkk. Banyak sangat duit yuran nak kena bayar. 



Dalam paypal sekarang ada lagi RM 73.64. Baru masuk 14 Januari hari tu. Tak transfer lagi dalam akaun bank. Duit ni aku redeem bulan Disember. Sebulan baru masuk kat akaun paypal. 

Setelah dikira dihitung dengan duit yang di redeem dari bulan Januari hari tu dengan duit hujung tahun ni sebanyak RM677.23 + RM 312.97 + RM 73.64, hasil keseluruhan jawab survey online sepanjang tahun 2019 adalah RM 1,063.84. Syukur...

Ini belum termasuk duit survey yang terus credit dalam akaun bank. Macam survey dari gloviss dan getvase dia direct masuk dalam akaun bank. Tak melalui paypal. 

Buat yang komen kata aku tipu tu... Memang betul kalau harap point jawab survey sahaja nak redeem duit sebanyak ni memang payah. Survey bukan selalu ada. Kadang jawab lambat quota dah habis. 

Actually tahun nilah paling banyak aku dapat. Kalau korang baca entry-entry aku yang lepas memang tak pernah sampai seribu pun setahun. 

Tahun ni aku banyak dapat point yang aku kumpul melalui referral. Bukan harap point dari jawab survey sahaja. So kalau korang nak cepat dapat point korang invitelah kawan-kawan korang join sekali. Kalau kawan korang daftar survey korang pun boleh dapat point. Banyak point cepatlah dapat redeem cash kan. 

1 comment:

? said...

3ply Disposable Face Mask!!
Face Mask.
We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.