02 May 2011

Blog ini bukan Blog Mamaaizara

Rasanya blog ini dah tak sesuai lagi dinamakan blog mamaaizara.


Coz why????....

coz now aku sudah pun mempunyai dua cahayamata. Blog ini tak kan lah nak cerita pasal aizara nur sofea aje. Mesti nak cerita pasal adik dia jugak kan.


Alhamdulillah, last week aku dah selamat deliver 2nd baby. Seminggu ++ awal dari tarikh jangkaan.


Dan right now masih lagi dalam usaha memikirkan nama apa yang sesuai untuk blog ni (langsung tak ada idea tuk nama baru).


Sibuk dan sangat teruja menguruskan my second baby dan ditambah pulak charger netbook dah tertinggal di Selangor. Limited lah nak update. Ni pun hanya tinggal sisa-sisa baki bateri yang ada.


Sekarang aku ada di Kelantan. Berpantang di rumah mak mertua dalam seminggu dua.






Ini my second baby. Baby boy.

Nama : blom didaftarkan
Berat : 3.07kg
Tarikh Lahir : 27/04/2011
Masa dilahirkan : 9.54 am
Tempat Lahir Hospital Serdang




* Banyak yang nak ditulis mengenai pengalaman sebelum bersalin, semasa nak bersalin dan selepas bersalin.

5 comments:

PUANSTOBERI said...

Dah agak da, mesti Azi da bersalin.. tahniah yer Azi. nati citer la, leh jd kan pedoman nati. hik hik

Opt cuti 3 bln le ni yer Azi??

Hani Sidek said...

patutla senyap je... kata nak ajar aku groupun.. kikiki... xpela, rehat k. tahniah for ur 2nd bby.. besnye... ada baby...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tahniahhhh...beshnyer dapat sepasang...amen...amen...

mzhany said...

Azi,
TAHNIAHHHH! sori hany baru je jengah sini, sebab hany tak sihat. tahniah sangat azi...

hayyemoi said...

congrats me fen...sepasang dah ye..aku je x de kaba lg ni..amik berkat amik berkat

 
Copyright by Aziazidah