30 November 2011

Changes is necessary

Susulan kes anak Pak Dollah dan atas kesedaran yang tinggi ibu muda ini, semalam bawaklah my doter dan my son ke playground @ Yaman (bahasa sofea).

Tempat ini jauh dari hirup pikuk kota. Senanglah orang macam aku yang fail bab memarking kereta nak pergi. Taman ni pun dalam bangunan, kalau hujan taklah basah. Dan yang paling penting facilities yang disediakan semuanya free.














Place : Giant Putra Height

Duduklah baper lama yang ko nak kat sini. Sape pun tak marah. Mainlah sampai lebam. Semalam 3 jam jugak lah aku menunggu my doter siap main.

Sofea dapat ramai kawan silih berganti. Pas sorang balik dapat sorang lagi. Yang pasti mereka semua baik tak macam anak Pak Dolah dan tuan rumah.

Si kecik pulak apa yang dia tahu. Tak dan berapa minit menyusu terus tertido dalam stroller.

Today activity, antar sofea ke nursery pulak. Actually aku sekarang tengah mencari kalau-kalau ada kelas tarian untuk baby 2 tahun yang dekat-dekat ngan rumah. Sofea suka sangat dancing.

Ada saper-saper tahu tak?

No comments:

 
Copyright by Aziazidah