Contest

Bila suami melahirkan kekecewaannya

Aku dengan mr. edy dulu bercinta dengan sms je hampir setahun. Lepas kawin haram mr. edy nak sms-sms ngan aku. Memang payah naa nak dapat sms dari mr. edy. Dalam sebulan boleh bilang dengan jari berapa kali jer.


But petang semalam dalam pukul 7 ++ aku terima msg dari mr. edy melahirkan perasaannya atas apa yang berlaku hari semalam. Bukan hal aku dan mr. edy tapi hal business.


Bila dapat sms cam gini terasa feeling tak boleh nak cakap. Otak pun mula berfikir macam-macam. Teringat pulak zaman bercinta macam-macam nak update kat boyfriend. 


Hurm.. semua ini ujian dari Allah. Semoga kita sekeluarga tabah menghadapinya.

2 comments:

Momma AA said...

Semoga Allah permudahkan urusan MamaAzi sekeluarga..
Pasal sms tu, momma smpi skrg pun masih ber-sms dan caling2 dgn hubby.. ntah la.. cam dah jd rutin plak.. cam MamaAzi ckp ler.. Mesti update kat hubby.. leh kata stiap 2 or 3 hours momma dan hubby akan send sms.. X kisah la sama ada dia sms dulu atau momma...

Azi said...

tq momma aa.. azi ni momma kengkadang kredit kering smpai berminggu2 bukan sbb xde duit tp sbb klu ada pun sms ke call ke bukan selalu sangat..

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY