19 January 2012

CNY 2012 Angpow Giveaway - Win a Mahkota Hotel Melaka 2D1N Stay




  • 1st Prize: 2D1N Stay for 2 Pax in 1 Bedroom Deluxe Apartment + Complimentary Breakfast @ Mahkota Hotel Melaka + 150 Jigo points  (worth RM590.80)

  • 2nd Prize: Fully Customizable Image Wrap Photobook from Phototalkz + 100 Jigo Points (worth RM308) 

  • 3rd Prize: Personalized Landscape Calendar from Phototalkz + 50 Jigo Points (worth RM93.80) 

  • Since it's Chinese New Year, we are ushering in prosperity by giving away RM3 JigoPoints Ang Pow to EVERYBODY who participates!


Nampak tak hadiah-hadiah yang menarik kat atas tu. Best kan. Hadiah-hadiah ini giveaway dari JIGOCITY. 


Bukan aku punya giveaway tau. Tak mampu aku nak bagi sponsor hadiah yang bernilai hampir seribu ringgit tu.


Kalau korang pun sama macam aku berangan nak hadiah kat atas tu, korang hanya perlu mendaftar di JIGOCITY.


Kemudian korang dah boleh click 'buy now'. Jangan risau okeh bagi sesiapa yang tak biasa dan tak pernah membeli belah secara online. It's totally free.


Marilah kita bersama-sama berekperimental. Tak kena bayar apa-apa pun. Aku seumur hidup memang tak pernah membeli online. Takut tak puas hati. Aku fussy skit.
 

Back to hadiah, bestnya kalau aku insan yang bertuah dapat first prize tu, tapi kalau dapat second prize pun dah ok. Kalau tak luck jugak, dapat third prize pun dah ok maa....


Apa lagi moh ramai-ramai kita join beli online.


btw Happy Chinese New Year semua.

3 Comment:

MaryaYusof said...

Good Luck Zie.. mmg menarik hadiah tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emmmm..hadiahnya mmg grandkan.Klu menang 1st prizes..leh g honeymoon lagik :D

Azi said...

marya : tq. tapi xde rezki.

azatiesayang : itulah. dah lama tak g honeymoon @ bercuti.