Contest

Di dalam Kereta

Monday story. Tara mr. edy tak ada job baik settlekan semua hal.

Plan asal nak pergi cimb, kelana jaya buat card bank mr. edy yang dah dipatah duakan oleh sofea. Nak pergi kedai sparepart lori kat batu caves, nak beli accesories lori.

Then nak ke TNB, Shah Alam settlekan hal meter yang masih belum berpasang-pasang. Jugak nak ke PNB, Shah Alam masukkan duit asb dan buat buku asb mr. edy yang dah hilang lebih dua tahun rasanya. Lastly nak pergi ke bank BSN, Maybank bayar hutang piutang.

Biasanya bila aku keluar dengan mr. edy, aku dan anak-anak banyak relax dalam kereta jer. Biar orang lelaki berpanas terik settle kan semua benda. Kitaorang duduk dalam aircond lagi bagus.

Mari layan gambar dalam kereta semasa on d way ke kelana jaya dan sewaktu menunggu mr. edy settlekan kerja. Pic taken by myself, so agak senget bengot.



Bergerak ke kelana jaya.

Asal sebut 'senyum' mesti nak buat aksi senget kepala.
Menanti penuh kesabaran.
Doter and me.

Berangkat pulang.


Dalam 5 hal yang nak di settlekan hanya berjaya siapkan dua benda jer. Bankcard cimb dan beli barang lori. Yang lain dah tak sempat, dah petang. Mana taknya bangun pukul 10.30 pagi keluar rumah dah dekat pukul 1 tengahari.

4 comments:

IntaNBerliaN said...

comel je buat lentok kepala cam gitu.. :-)

Marya Yusof said...

As salam Zie,

Suka tgk doter Zie ni cute mcm anak korea... heheee... Marya pun macam tu gak sll lewat bgun lps tu kuar lewat, tu yg kerja ssh nak settle cepat..hehehe ;)

Azi said...

intanberlian: tq

marya: itulah mentang2 surirumah, banyak masa free kan..

Momma AA said...

alololo.. comeynyer sofea.. rasa nak geget jer pipi dia.. hehe.. :)

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY