04 May 2012

Dah boleh jalan banyak dah

Akhirnya setelah genap setahun, dapat jugak si Hakeem kaki. Lambat dua bulan dari kakaknya.

video


Video ni agak gelap sikit. Aku take malam semalam, lupa nak tukar mode night. Video pun kurang menarik sebab bila hakeem buat aksi best-best jer terus aku lupa nak rakam. Ralit menengok ke dia.

Yang duk ajar hakeem jalan dalam video ni mak ngah diorang. Dan yang lari terkinja-kinja keriangan di akhir video tu sofea. Happy betul dia Hakeem dah boleh jalan.

Hari ni pulak seharian hakeem belajar berjalan. Pastu asyik menuju ke pintu jer. Nak main kat luar. Kalau tak bukak pintu menangis.

Cuma hakeem belum stabil lagi pergerakan sewaktu berjalan dan hakeem pun belum boleh bangun sendiri lagi. Masih perlukan sokongan. Sebulan lagi oklah kot.


*Nanti aku upload pic apa aktiviti luar hakeem pulak yea....

5 Comment:

Momma AA said...

wahhhh.. tahniah hakeem... bestnyer hakeem dah pandai jalan.. practice lg ok.. x lama lg memanjat n berlari pulak ek..

Riena Haiqal said...

sama ar ngan Haiqal... dia pun masi belum stabil lagi nak lancarkan perjalanan dia.. hukhukhuk.. asal jalan jer jatuh jalan jer jatuh.. tapi paling jauh ar dah 13 langkah..

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Cayalah Hakeem! Alhamdullillah akhirnya dpt kaki dah! Lambat atau cepat bukan masalahnye kan Zi yg penting sempurna, syukur :)))

Azi said...

mommaAA: tima kasih..ayan camna?

riena haiqal: siap kira langkah lagi, bagus tul riena ni..

marya yusof: itulah, alhamdulillah akhirnya...

IntaNBerliaN said...

sy dulu pun ms alisha dapat kaki.. bkn main seronok lg..hihii