19 May 2012

Pintu Pagar Dah Siap

Hari tu ada kecoh kecoh pasal rumah masuk pencurilah apalah, hilang itu inilah then bising-bising nak buat pagar untuk sekat itu pencuri masuk rumah.




Nah setelah sekian lama mengorder pagar akhirnya berjaya jugak dipasang di laluan utama rumah.




My sister pilih warna hitam. Kasi can my sister pilih warna apa dia nak sebab kitaorang share-share bayar beli pagar ni. Tapi my sister yang dahulukan semua duit dia. Aku baru bayar 50hinggit jer. kih kih kih.



Sambil-sambil tu aku buat grill pintu rumah jugak. Nanti kalau balik kampung tak adalah risau sangat, takut jadi apa-apa. Harga pintu grill ni RM100.

Murah ke mahal korang rasa? Tukang welding kata dia bagi best price ke mr. edy sebab diorang sama "made in Kelantan"...:-)

3 Comment:

IntaNBerliaN said...

oklah kalu gini.. safety sikit kan.. xdalah lps ni dorg nk mncuri lg..

Marya Yusof said...

As salam Azi,

Cantik pagar tu...simple je...me gusta! Rasa macam murah pulak... Ntahlah ye... kira murah kan macam tu :):)))

Azi said...

intan berlian: harap2 xdelah kes kecurian lg pas ni.

Marya yusof: wslm.. tq, cantik eh. murah ye...pagar tu ribu jugak, yang kat pintu rumah tu je rm100..