02 May 2012

Tajuk Novel & Nama Penulis - Novel terpakai untuk di jual

UPDATE : SEMUA NOVEL TELAH SOLD OUT


Ha... hari tu aku ada cakap nak jual novel terpakai kan. Alhamdulillah ada jugak yang bagi feedback mintak aku listkan tajuk dan nama penulis novel tu.


Okeh ini dia senarai tajuk novel dan penulis novel yang aku nak jual tu.

Penerbit : Alaf 21 Sendirian Berhad
1. HADIRNYA CINTA - PITTERIAH ABDULLAH
2. SEINDAH MEMORI - ILANI MYSARA
3. KE MANA HATIMU - EYMAN HYKAL
4. MENCARI CINTA - LEEYA MYRA
5. GELORA JIWA - AISYA SOFEA
6. HATI YANG TERUSIK - NIA AZALEA
7. RINDU DI KALBU - DURRAH FATIHA
8. SEMERAH INAI DI JARI - MILA YUSOF


Penerbit : Kaki Novel Entreprise
1. SYURGA DI WAJAHMU - LAILA HANANI

Penerbit : Buku Prima Sendirian Berhad
1. PAHITNYA MADU - NUR AIFA 


Ada tak sesiapa yang minat nak beli? Kalau u all berminat nak beli dan nak tahu harganya u all boleh tengok kat laman web ni. 


Gigih tau aku siapkan blog ni supaya senang korang nak tahu harga asal buku ni serta sinopsisnya sekali. Kalau dah berkenan bolehlah roger-roger ke kita yea...

0 Comment: