20 May 2012

Traffic Light Nakal

Hari jumaat lepas kitaorang pergi Bukit Jalil sebab nak beli tiket bola Piala FA. Nak harapkan tiket free tak layak.

Disebabkan jalan utama dari Puchong ke Bukit Jalil jem teruk, mr. edy decide lalu ikut jalan dalam. Ikut kawasan perumahan.




Masa tengah berenti kat satu traffic light, mr. edy tetiba kata "nakal betul traffic ni". Rupanya traffic light merah tu berbentuk love. Itu yang mr. edy kata nakal. Kalau biasa kan bentuk bulat.

Cuba korang perhatikan bebetul. Bentuk love kan?

Maybe korang dah biasa tengok kot traffic light bentuk love macam ni. Tapi ini first timelah kitaorang lihat traffic light bentuk macam ni. Kalau warna hijau dia tak delah jadi love, jadi bentuk anak panah biasa jer.


* BE ke-tiga 2012 dah menjelma, alhamdulillah.

3 Comment:

ecadwinkyasha said...

nakal betul traffic light tu.hahaha.
xpena nampak.

Azi said...

xnmpk sgt ye.. snap time kelam kabut tu, tkut lmpu bertukar hijau...hi3

IntaNBerliaN said...

haaa bntuk love???.. sy xpnh tgk plak.. hihii