10 September 2012

Patah Katil Lagi

Katil kawin aku memang banyak berjasa. Buat tido tiga orang pengantin. Aku, kakak aku ngan adik aku. 

Katil tu dah lama patah dah sebelum hakeem lahir lagi. Sebab sofea suka melompat atas katil. Pastu katil tu selalu tukar position. Tarik belah sini. Ubah belah sana. Tu yang lutut katil patah habis lalu menyembah ke lantai. Selamat dah aku bagi api makan.


Yang ni pulak kat katil orang bagi masa aku dapat durian runtuh masa bulan Ramadhan hari tu. (Boleh baca story rezeki Ramadhan tu kat SINI). Tak sampai sebulan pun pakai, patah lagi.

Steady je sofea landing atas katil yang patah tu. 


Now aku tak ada katil dah, letak tilam tindan dua. Tinggi jugak. Tapi tak sesedap tido atas katil. 


*Kena beli katil rege lima ribu baru tahan lama gamaknya.

3 Comment:

Riena Haiqal said...

hahahahah. ganasnya.. kitorang masa beli katil memang pastikan yang kat bawah tu bukan jenis kayu.. katil kitorang yang kat bawah dia alas macam tilam juga tapi bukan tilam kot.. tak tahu la.. hehehehe.. biarpun Haiqalmelompat2 memang takkan patah punya.. (^_^)

IntaNBerliaN said...

heheh... tp camne blh patah dkt bahagian tepi tu ek..

Azi said...

riena: itula mmg kena beli katil yang flat kat bawah tu la lain kali.

intan: ntahlah masa hubby duduk tetiba boleh patah.. adoi.. kecewa rasa..huhuhu