22 October 2012

Beg Makeup & Beg letak h/p & purse

Beg make up dan beg untuk letak h/p dan purse ni my friend yang order. 
Thanks a lot kerana menaruh kepercayaan dengan mengorder sekali dua. (",)


Bahagian depan beg make up.


Bahagian belakang beg make up.

Memula aku buat beg make up ni tali dua.
Nampak cam cute boh dua tali tapi memang tak sesuai kalau untuk letak make up.
Jadi tu yang aku ubah tali ke tepi.



Bahagian dalam beg makeup ni ada tiga poket tepi.



Bahagian depan beg h/p & purse. My friend request sama macam beg sebelum ni.


Bahagian belakang.


 Again thanks....
Kalau ada yang berminat nak order boleh email : edyeda@gmail.com

3 Comment:

PinkUmmi said...

Cantik2 la beg Azi buat nih...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah cantik la..kreatif la akak ni :)

QasehnyaRania said...

cantik..
pandai u ;)