05 October 2012

Video Blog Pilihan, Program AKW Edisi 30 September 2012

Rentetan Blog masuk TV hari tu (boleh baca kat sini dan sini). Kali ni nak tunjuk rakaman video blog aku masuk TV tu. Seminit lebih je. Tapi heboh satu facebook satu blog tau... hi3... Excited lebih padahal tayangannya biasa-biasa aje.


Kalau nak dengar full version AKW boleh tengok kat website INI. Sila cari edisi 30 September 2012 isu budget 2013. Kalau nak tengok blog-blog pilihan yang lain masuk TV pun ada.


Video ni pun aku rakam kat laman web tu. Rakam part segmen Blog Pilihan aje. Senang u all nak tengok sebab hari ahad tu masa aku rakam tak berecord dalam handphone rupanya. 


video

Best tak? Sila like kalau best.. hehehe..


*hari ni kul 1 petang ada ulang tayang kat TV2.  Kalau ada segmen blog pilihan ingat nak rekod semula.

3 comments:

QasehnyaRania said...

tahniah ;)

Riena Haiqal said...

wah nak tgk tapi keja la pulak. apa2pun tahniah sebab dah masuk tv. (^_^)

IntaNBerliaN said...

tahniah...

sblm ni xsmpat tgk.. ni dah blh tgk..

saya xtau plak laman web tu ada ltk video blog pilihan... nak g skodeng gak lah.. hihii

 
Copyright by Aziazidah