06 November 2012

Jeans Beg untuk mereka sekeluarga

Akhir-akhir ni mood nak mengupdate blog memang sangat-sangat malas. Nak menjahit pun malas jugak. Orang order pun semacam malas nak buat. Pendek kata serba serbi malas sekarang.



h/p case

telekung/study/multipurpose bag.

Sling beg. Pertama kali buat. Tak susah mana. 
Cuma ring-ring tu mahal kalau beli kat kedai jahitan. 
Kena beli online baru murah.


Tunjuk dekat sikit. 
Abaikan dinding yang penuh dengan mural. Itu sofea punya kerja.


Pencil case.



Yang ini semua order sebelum raya haji, sebelum sifat M melanda.
Beg jeans yang ditempah oleh kawan kakak aku sekelurga.



Anyway, Thanks........

4 Comment:

Riena Haiqal said...

dah semakin banyak tempahan dah sekarang ni ya.. (^_^)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik n kreatif...moga terus berjaya dlm bisnes ni k :-)

Eca Dwinky Asha said...

sling bag tu pun lawa..heheheh

IntaNBerliaN said...

maju bsnes azi :-)